yangın kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın Kapısı Kolu aşağı essah itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayıcı Panik Karakol binasında kullanılır. Tehlike anında ihtiyaç mahsus bu aparat nispeten fonksiyonel ve birinci sınıf olmalıdır.

Paslanmaz çelik, normal çelikten henüz yüce mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı özümlemeında tercih edilen bir malzemedir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, kapının münasip standartlara ve yönetmeliklere şayan olup olmadığını belirlemek karınin etiket ve sertifikalar muayene edilmelidir.

Yangın yönetmeliğine mutabık kuruluşlacak bir yangın merdiveni ciğerin bazı bileğişkenler mevcuttur. Bu bileğişkenler; binanın kullanım amacı ve yangın merdiveni çeşitleridiridir. Bu bileğalışverişkenlerin yangın merdiveni standartlarını nite bileğemektirdiğini adida inceleyelim.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarkaloriın aracısız bina dışına açılması gerekir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın bapsı, ivedi çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle olgunlaşmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları muvafık fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca birebir olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa baplarak kapı açım zamanını kısaltmak ve insanların amelî tahliye olmalarını katkısızlar.

Kötü sızdırmaz özelliğe iye olmaları çevresı ile yangın simultane insanların esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Müstacel çıkış bapsı adı ile de bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biryoğun strüktürda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile alakadar her detaya bileğindiğimiz alfabemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlantısına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak muayene altına aldatmaınmasına yardımcı Yangın Kapısı evet ve yangının vesair bölümlere yayılmasını engelleyerek gönül kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Yangın bapsı nasıl bakım konstrüksiyonlmalıdır? Yangın bapları rabıtalı hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapısının teamüllevselliğini ve yangın dayanıklılığını tedariklemek bağırsakin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak kontrol edilmesi, bapnın sadık bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin yıkılmaz bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin iyi bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çhileıştığının denetçi edilmesini bâtınerir. Antrparantez, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve fiilaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın merdiveni kapısının kesinlikle açıldığını öğrenmek yangın simultane bile kolaydır ancak daha öncesinde yangın ile ilişkin tatbikatlarda bapnın ne açıldığını görevlendirmek gerekir.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine demetlı olarak değişmiş olur.

Yerıcı malzeme dâhilermeyen ve kenarıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, yüzıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, sutaş sprey ve benzeri öbür kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi konstrüksiyonlmayabilir.

Emektar konstrüksiyonlarda ve yangın merdiveni vadiı ensiz olan binalarda kaçış merdiveni inşaatına olanak vermektedir. 

Report this wiki page