En yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Araç otopark yeri bulunamadığı derunin 500 metre gerişında bapyla Beyazıt meydanını kateden, kazandığı kuruşu düzenınteriyle hakeden Güzel As ve ekibine teşekkürler.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleneşeli bu tür bapların en oylumlu avantajı duman sızdırmaması ve belli derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın kapısı çoğunlukla 60 zaman, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 zaman süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Gereç: Yangın kapılarında alelumum çelik yahut ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz mukavemetlidir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü amerikan bar ve duman sızdırmaz özellikleri yetişmek zorundadır.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin çabucak her yerde, özellikle bile makro binalarda olması kişilerin dirilik kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı esenlamaktadır. Buna için yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yeniden oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yalın şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara ehil olan bir yapısı vardır.

Yangın kapıları kullanma yerına için, rengine bakarak ya da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan manken sınıflandırması zirdaki gibidir

l Tütün ızdırapntısını önler. Kötü sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin tütün şeşnda Yangın Merdiveni Kapısı kalmasına engeller. Bu sayede güvenli tahliyeyi esenlar.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve mukannen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüksek kalite, metanet, %100 projeye düzen ve yaraşıklı hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Bapsı Nite Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın Yangın Merdiveni Kapısı boyutlarına bentlı olmakla omuz omuza oldukça geniş üretilir. İnsanların panik takkadak çabucak tahliye olmasını sağlayan bu durum dirilik kaybı olmaması dâhilin önemlidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları Yangın Çıkış Kapısı en yüce kalite ve en muvafık paha politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page